Vigora
Toimintatapa
Vaikutuksen kesto
Suosio

Vigora FAQ

Normaali annos

50 mg päivässä

Maksimiannos

100 mg päivässä

Saatavilla

100 mg tabletteina

Miten käyttää

Ilman ruokaa

Milloin ottaa lääke

30-60 minuuttia ennen seksuaalista kanssakäyntiä

Vaikutuksen kesto

Jopa 4 tuntia

Kuinka usein käyttää

Kerran päivässä

Sivuvaikutukset

Päänsärky, punoitus, ruoansulatushäiriöt, vatsavaivat, tukkoinen tai vuotava nenä, ripuli

Alkoholin käyttö

Ei suositella

scales

Vigora – ole itsevarma ja tyydytä partneriasi!

Miehen terveydessä voi olla ongelmia, jotka ovat niin herkkiä, että niistä ei ole helppoa puhua ystävien kanssa. Paras esimerkki tällaisesta ongelmasta on erektiohäiriö. Onneksi lääketiede kehittyy ja nykyisten korkealaatuisten hoitojen ansiosta impotenssista kärsivät miehet saavat miesvoimansa takaisin ilman suurempia ongelmia. Tunnetuin potenssia parantava lääke on legendaarinen Viagra, mutta joskus tämä kyseinen valmiste on melko raskas lompakolle. Ei olekaan ihme, että monet ostajat suosivatkin halvempia vaihtoehtoja tälle lääkkeelle. Vigora on yksi näistä vaihtoehdoista.

Mitä Vigora on?

Se on hyvä, edullinen ja korkealaatuinen hoitokeino kenelle tahansa erektiohäiriöstä kärsivälle. Jo lääkken nimi kertoo siitä paljon – sen ottaminen tekee miehestä vahvan, itsevarman eikä seksuaalisesta energiasta ole puutetta. Lääkettä tuottaa luotettava saksalainen yritys German Remedies Pvt. Ltd., jonka päätoimisto sijaitsee Intiassa. Tällä firmalla on melko rikas historia – se avattiin vuonna 1949, ja sen tuotteet ovat aina olleet kovassa kysynnässä.

Mikä on pääaines ja miten se toimii?

Lääkkeen aktiivinen ainesosa on Sildenafiili. Tätä ainetta käytetään monessa tunnetussa erektiohäiriön hoitokeinossa. Joskus sitä käytetään myös urheilijoille tarkoitetuissa lisäravinteissa. Sen toiminta on kuitenkin varsin luonnollinen – kun tunnet seksuaalisen halun ja olet valmis rakasteluun, lääke alkaa vaikuttaa. Verenkierto sukupuolielimeen lisääntyy, jonka jälkeen syntyy kova ja pitkäänkestävä erektio. Ilman seksuaalista ärsykettä Vigoran vaikutus ei käynnisty, joten orgasmin saatuasi et tunne minkäänlaisia epämukavia tunteita – penis rentoutuu kuten aina.

Tämän lääkkeen käytön hyödyt

Lääkkeen nopean imeytymisen ansiosta vaikutus alkaa jo 30 minuutin jälkeen. Lääkkeen ottanut mies voi harrastaa seksiä useita tunteja, ja mikä tärkeintä, tauko yhdyntöjen välissä on erittäin lyhyt. Joten jos haluat miellyttää tyttöystävääsi, tämä lääke on korvaamaton.

Toinen syy miksi miehet valitsevat Vigoran on se, että lääkkeen vaikutus terveyteen on erittäin hienovarainen – sivuvaikutukset ovat harvinaisia ja vaarattomia. Lääkärit jopa suosittelevat tätä lääkettä potilailleen, joilla on verenpainetauti.

Klikkaa tästä ostaaksesi Vigoraa heti